Centre for Eating disorders BEA is located in Zagreb, Croatia, Europe.

Prof.Marčinko i njegov tim u Centru BEA- predavanje u subotu 23.3.u 11 h

Pozivamo vas na predavanje prof.dr.sc.Darka Marčinka, pročelnika Zavoda za personologiju, poremećaje ličnosti i poremećaje hranjenja pri Klinici za psihijatriju KBC Zagreb pod nazivom "Kako pomoći oboljelom od poremećaja hranjenja- rad Zavoda za personologiju, poremećaje ličnosti i poremećaje hranjenja" koje će se održati u subotu 23.3.od 11 do 12 h u Centru BEA, Ilica 106 a ( nova adresa- u blizini Britanskog trga).

Predavanje o osobnom putu iscjeljenja odnosa prema hrani i tijelu - Neda Vuković, subota 2.ožujka u 11 h

Pozivamo vas na interaktivno predavanje pod nazivom “Od težine ljepote do lakoće ljepote " Nede Vuković ( djevojačko Dropulić) koje će se održati u subotu 2.3.2019 od 11 do 13 h u Centru BEA u Zagrebu.

Molimo dođite na novu adresu Centra BEA, Ilica 106a, u blizini Britanskog trga.

Edukacija za stručne suradnike u školama- program prevencije poremećaja hranjenja

Ljeto 2019: edukacija za stručne suradnike u školama i ustanovama javnog zdravstva- prevencija poremećaja hranjenja.

Rezervirajte svoje mjesto!

Centar za poremećaje hranjenja BEA počinje zaprimati prijave za edukaciju za stručne suradnike u školama (psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge), profesore te djelatnike javnozdravstvenih ustanova koji žele provoditi program prevencije poremećaja hranjenja.

Veljača - mjesec skretanja pažnje na poremećaje hranjenja- 4 događaja u Centru BEA

Veljača je mjesec skretanja pažnje na mentalne poremećaje koji razaraju živote mnogih. Anoreksija, bulimija, poremećaj s prejedanjem možda nisu vidljivi na prvi pogled, ali njihov utjecaj može biti fatalan. Sudjelujte u predavanjima koja će vam pomoći da bolje razumijete složeni svijet poremećaja hranjenja.

Pozivamo vas na predavanja subotom u novom prostoru Ilica 106 ( ex-dućan, ulaz sa ceste) od 11 do 13 h:

2.veljače - Kako hodati ulicom kada su svi reflektori upereni u mene?  predavačica Biserka Tomljenović, dipl.soc.rad i gestalt psihoterapeut

Pages

Subscribe to Centar BEA RSS