Predavanje "Debljina emocija" dr.Hrvoje Handl- subota 24.11.u 11 h

Pozivamo vas na predavanje "Debljina emocija" dr.Hrvoja Handla, psihijatra, voditelja Dnevne bolnice za poremećaje prehrane pri PB Sveti Ivan/ Jankomir. Predavanje će se održati u subotu 24.11.2018.od 11 do 13 h u Centru BEA, Ribnjak 38.

Dr.Handl ima dragocjeno višegodišnje iskustvo u radu s osobama oboljelima od poremećaja hranjenja i njihovim bližnjima, kako u individualnoj tako i u grupnoj terapiji, te iznimno dobro poznaje emocionalne poteškoće osoba s poremećajem. Posljednju godinu dana posebnu pažnju je posvetio radu s osobama s emocionalnim prejedanjem.

Kako sam najavljuje, dr.Handl će u ovom predavanju govoriti o mehanizmima procesuiranja emotivnih doživljaja sa nekoliko aspekata, o predrasudama i stigmatizaciji pretilih osoba, o humanosti/nehumanosti pojmova debeli i mršavi i o zadihanim perfekcionistima.

Ulaz na predavanje je slobodan, uz obaveznu prethodnu najavu mailom na info@centarbea.hr

Nakon predavanja, pozvani ste uključiti se u diskusiju. Svi sudionici će imati prilike postavljati pitanja predavaču dr.Handlu o svemu što ih zanima vezano uz široko područje poremećaja hranjenja.

Na predavanju mogu sudjelovati maloljetne i punoljetne osobe oboljele od poremećaja, kao i njihovi bližnji, te sve osobe koje zanima rad na području prevencije i liječenja, posebice poremećaja kompulzivnog prejedanja.

Dobro nam došli!