Subota u Centru BEA: Predavanje „Nutricionističko savjetovanje – put prema uravnoteženoj prehrani“, subota 10.9.2016.u 11 h

Pozivamo vas na predavanje „Nutricionističko savjetovanje – put prema uravnoteženoj prehrani“ mag. nutricionizma  Maje Žanko, stručnjakinje specijalizirane za poremećaje hranjenja i stalne suradnice Dnevne bolnice za poremećaje prehrane pri PB Sv.Ivan/Jankomir.

Predavačica će govoriti o danas vrlo popularnim temama iz područja nutricionizma i prehrane, s naglaskom na povezanost između naših emocija i odnosa prema hrani.Nutricionistica će također predstaviti rad nutricionističkih radionica u Centru BEA koje pomažu osobama uvesti ravnotežu u svoj odnos prema hrani te ih osnažuju da s vremenom znaju same pronaći "pravu mjeru" u hranjenju, usprkos moru često zbunjujućih informacija o hrani i „pravilnim“ režimima prehrane.

 

Predavanje „Nutricionističko savjetovanje – put prema uravnoteženoj prehrani“održat će se u subotu 10.9.2016.u 11 h na adresi Centar BEA, Ribnjak 38, Zagreb.

Ulazak je slobodan uz obaveznu prethodnu prijavu mailom na info@centarbea.hr