Centre for Eating disorders BEA is located in Zagreb, Croatia, Europe.

Edukacija za stručne suradnike u školama- program prevencije poremećaja hranjenja

Ljeto 2019: edukacija za stručne suradnike u školama i ustanovama javnog zdravstva- prevencija poremećaja hranjenja.

Rezervirajte svoje mjesto!

Centar za poremećaje hranjenja BEA počinje zaprimati prijave za edukaciju za stručne suradnike u školama (psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge), profesore te djelatnike javnozdravstvenih ustanova koji žele provoditi program prevencije poremećaja hranjenja.

Veljača - mjesec skretanja pažnje na poremećaje hranjenja- 4 događaja u Centru BEA

Veljača je mjesec skretanja pažnje na mentalne poremećaje koji razaraju živote mnogih. Anoreksija, bulimija, poremećaj s prejedanjem možda nisu vidljivi na prvi pogled, ali njihov utjecaj može biti fatalan. Sudjelujte u predavanjima koja će vam pomoći da bolje razumijete složeni svijet poremećaja hranjenja.

Pozivamo vas na predavanja subotom u novom prostoru Ilica 106 ( ex-dućan, ulaz sa ceste) od 11 do 13 h:

2.veljače - Kako hodati ulicom kada su svi reflektori upereni u mene?  predavačica Biserka Tomljenović, dipl.soc.rad i gestalt psihoterapeut

Predavanje "Mediji i samopoimanje: utjecaj medija na izgradnju slike o sebi", subota 8.12.od 11 do 13 h

 Pozivamo vas na predavanje pod nazivom „Mediji  i samopoimanje: utjecaj medija na izgradnju slike o sebi“ koje će održati dr.sc.Margareta Jelić, izvanredna profesorica na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Profesorica Jelić održat će predavanje u subotu 8.12.2018.od 11 do 13 h u Centru BEA, Ribnjak 38, i govorit će o tome kako naša slika o sebi utječe na naše samopoštovanje, te kakvu ulogu u formiranju slike o sebi imaju mediji i društvene mreže.

Pages

Subscribe to Centar BEA RSS