RODITELJI I STRUČNJACI

EDUKACIJA- PREVENCIJA U ŠKOLAMA

Travanj 2024: edukacija Centra BEA za stručne suradnike u srednjim školama i ustanovama javnog zdravstva- prevencija poremećaja hranjenja. Centar za poremećaje hranjenja BEA poziva sve zainteresirane na edukaciju za stručne suradnike u srednjim školama (psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge), profesore te djelatnike javnozdravstvenih ustanova koji žele provoditi program prevencije poremećaja hranjenja.

Edukacija traje 4 dana – od utorka do petka 9.do 12.4.2024. Iskaz interesa i rezervacija odvija se putem maila  info@centarbea.hr   Nastava traje od 10 do 13 i od 14.30 do 18 h tijekom 4 dana. Provodit će se u Centru za poremećaje hranjenja BEA, Ilica 106a, Zagreb.

Više informacija pročitajte na https://centarbea.hr/node/392

Edukaciju će voditi autorica programa "Tko je to u ogledalu?" dr.sc. Jelena Balabanić Mavrović,  sociologinja I savjetodavna terapeutkinja (članica Hrvatske komore psihoterapeuta I Europskog udruženja psihoterapeuta EAP).

Moguće je sudjelovanje i stručnih suradnika i profesora iz osnovnih škola, no program je za osnovne škole potrebno skratiti, kako bi se prilagodio mlađoj dobi i specifičnim potrebama osnovnoškolske populacije.

Cijena sudjelovanja u edukaciji je 590 eur za sva 4 dana edukacije (Centar BEA nije u sustavu PDV-a).

Plaćanje se vrši prema predračunu. Informacije i prijave na info@centarbea.hr

EDUKACIJA- RODITELJI

Ukoliko se želite uključiti u besplatnu edukaciju o New Maudsley metodi, molimo vas prijavite se na listu zainteresiranih roditelja i stručnjaka.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obaveznu prijavu mailom na info@centarbea.hr 

Način prijave: molimo vas pošaljite mail na info@centarbea.hr sa sadržajem "PRIJAVA NA NEW MAUDSLEY EDUKACIJU" te napišite svoje ime, telefonski kontakt i napomenu jeste li roditelj, bližnji ili stručnjak ( kod posljednje kategorije - molimo navesti profesiju i psihoterapijsko usmjerenje, ako postoji). Mi ćemo vas obavijestiti o prvom idućem terminu edukacije.

Edukacija će se provoditi u Centru za poremećaje hranjenja BEA, Ilica 106a, Zagreb.
Interaktivna predavanja tj.radionice ( forma rada će se mijenjati ovisno o broju sudionika) vode psihoterapeuti sa iskustvom u radu s oboljelima od poremećaja hranjenja: dr.sc.Jelena Balabanić Mavrović, realitetni psihoterapeut; Tončica Šiškov, prof.ped., psihoterapeut pokretom i plesom, NLP majstor-praktičar i dr.

Predavanja su zamišljena kao interaktivna, a uključuju i video isječke različitih svakodnevnih situacija (npr. obroci, obiteljski život, socijalne situacije...), koji zorno dočaravaju utjecaj i učinke određenih reakcija i obrazaca ponašanja roditelja i djece. Video prilozi su snimljeni na engleskom jeziku uz titlovani prijevod na hrvatski jezik.

Dodatne informacije možete dobiti na info@centarbea.hr i na 098 900 59 73

Nova brošura za roditelje djece oboljele od poremećaja hranjenja A PRIRUČNIK ZA RODITELJE.pdf

PROČITAJTE ZANIMLJIVU BROŠURU Tončice Šiškov O KOMUNIKACIJI S DJETETOM OBOLJELIM OD POREMEĆAJA HRANJENJA  “ČUJEM TE” (1).pdf