Online predavanje "Prihvaćanjem do oporavka" subota 12.12.u 11 h

Pozivamo vas na online predavanje "Prihvaćanjem do oporavka" koje će se održati na fb Centra BEA u subotu 12.12.u 11 h. Predavačica je Mateja Klemenčić, mlada žena sa iskustvom poremećaja hranjenja. Mateja je i autorica vrlo praćenog IG profila https://www.instagram.com/fitness_i_napolitanke/ koji na kreativan, nježan i inspirativan način promovira pozitivan odnos prema vlastitom tijelu.

Prenosimo Matejine riječi kao poziv za predavanje:

Odabrala sam kao temu svoje aha trenutke - ključne korake u oporavku od poremećaja hranjenja. To su bili zahtjevni trenuci, ali bez njih ne bi bilo oporavka. Iako mi se sada čine logičnima, trebalo mi je tada puno vremena da ih shvatim, prihvatim i primijenim. Zato bih ih voljela sažeti u cjelini i prenijeti kao poruku onima koji prolaze slično iskustvo. Iako je ovaj proces individualan, vjerujem da nam je svima korisno i ohrabrujuće čuti tuđa iskustva i da iz toga svatko za sebe može izvući neki svoj aha moment ili se lakše ohrabriti na novi korak prema slobodi kada zna da je netko drugi to već prošao. Za većinu tih koraka vjerujem da idu iz prihvaćanja sebe, svoga tijela, svoje borbe s hranom i samog procesa oporavka, kao i različitih faza oporavka. Zato sam predavanju odlučila dati naslov „Prihvaćanjem do oporavka.“ Iako ću pričati o iskustvu oporavka od poremećaja hranjenja, vjerujem da bi ovo predavanje bilo zanimljivo i korisno svakome tko želi popraviti svoj odnos prema hrani, vježbanju i svome tijelu.

Pridružite nam se u subotu na predavanju na našem Facebook-u https://www.facebook.com/Centar-BEA-191142651017681/

Mateja će primati i vaša pitanja, te na kraju predavanja odgovoriti na većinu njih.

Predavanje preporučujemo svima koji žele bolje razumjeti složen proces oporavka od poremećaja hranjenja i jedinstven put izgradnje povjerenja prema vlastitom tijelu.