Predavanje o Dnevnoj bolnici PB Sveti Ivan/Jankomir na FB Centra BEA srijeda 6.1.2020.u 18 h

U sklopu psihijatrijske bolnice Sveti Ivan već 6 godina djeluje Dnevna bolnica za poremećaje hranjenja H(RANA). Multidisciplinarni tim dnevne bolnice čini psihijatri, psiholozi, psihoterapeuti, radni terapeut, nutricionistica te brojni volonteri kojima je cilj oboljelima od poremećaja hranjenja pružiti sigurnu i kvalitetnu sredinu za oporavak i psihoterapijski rad.

U srijedu 6.1. u 18 sati na Facebook stranici Centra BEA imat ćete priliku upoznati članove tima i iz prve ruke saznati sve što Vas zanima, a niste imali prilike pitati! U live prijenosu gostovat će:

Hrvoje Handl -Voditelj Dnevne bolnice, psihijatar, subspecijalist psihoterapeut na završnoj godini edukacije iz psihoanalize

Maja Žanko - nutricionistica i edukantica iz grupne analize

Tončica Šiškov – pedagoginja i psihoterapeutkinja pokretom  plesom te nlpt psihoterapeutkinja, edukantica iz grupne analize

Vanessa Valentina Đogaš – psihologinja i edukantica iz grupne analize

 

Predavači će predstaviti program Dnevne bolnice i osobitosti timskog rada te odgovoriti na učestala pitanja o programu i načinu rada s osobama u oporavku od poremećaja hranjenja.

Pridružite nam se i iz prve ruke saznajte sve ono što Vas zanima, a može biti prvi i važni korak na Vašem putu prema oporavku od narušenog odnosa prema hrani i tijelu.

Vidimo se!