Online predavanje Emocionalno prejedanje, četvrtak 8.srpnja u 19 h

Jedete li kada niste gladni? Gubite li ponekad kontrolu nad hranjenjem, i ne možete se zaustaviti, iako svjesno znate da vam ta hrana ne treba? Prejedate li se hranom za koju smatrate da je “nezdrava I loša”?

Ukoliko ste na neka od ovih pitanja odgovorili potvrdno, možda patite od emocionalnog prejedanja.

Centar BEA poziva vas da saznate više o emocionalnom prejedanju na predavanju koje će se održati u četvrtak 8.srpnja u 19 h. Predavačica, nutricionistica Kristina Beljan govorit će o mogućim uzrocima emocionalnog hranjenja te o načinima na koji možemo uvesti ravnotežu u naš odnos prema hrani. Ovo predavanje je ujedno i najava online grupe za emocionalno prejedanje koja se pokreće u rujnu 2021.

Predavanje će se održati online na FB stranici Centra BEA.

Od najranije dobi roditelji, društvo i mediji utječu na naša vjerovanja o zdravlju, prehrani i fizičkom izgledu te nas potiču na isprobavanje raznih dijeta. Može li i na koji način emocionalan odnos s našim roditeljima utjecati na naš odnos prema hrani, hranjenju i tijelu?

Predavačica će u svom predavanju pojasniti rizike odlazaka na dijete te će detaljno prezentirati zašto niti jedna dijeta neće pomoći u rješavanju problema emocionalnog hranjenja.

Pridružite nam se na ovom predavanju na kojem će biti predstavljeni osnovni principi terapijskog pristupa namijenjenog za tretman emocionalnog hranjenja.

Ukoliko prepoznajete obrasce emocionalnog hranjenja kod sebe, a BMI vam je 25 ili viši, rezervirajte svoje mjesto u rujanskoj online grupi pod vodstvom nutricionistice Kristine Beljan.

 

Grupa za emocionalno prejedanje kreće s radom u četvrtak 23.9. I održavat će se svaki četvrtak od 19:00 - 20:30.

Sudjelovanje u online grupi se plaća 500 kn za ciklus od 8 susreta.

Iznos je potrebno uplatiti na račun Centra BEA  HR9424020061100631146  Erste Banka.

Upisati model HR00 poziv na broj 08-2021, opis plaćanja: Online grupa za emocionalno prejedanje

Broj članova u grupi je ograničen.