Predavanje "Kako se adekvatno nositi s emocijama?" utorak 14.9.u 18 h

Pozivamo vas na online predavanje pod nazivom „Kako se adekvatno nositi s emocijama?“ koje će održati psihodramska praktičarka i voditeljica grupe podrške za punoljetne u Centru BEA Nikolina Komljenović.

Predavanje možete pratiti uživo na FB Centra BEA u utorak 14.9.u 18 h.

Predavačica Nikolina Komljenović: Emocije su sastavni dio ljudskog postojanja i funkcioniranja. Pružaju nam informacije o nama i našoj okolini, upućuju na ono što nam je potrebno, komuniciraju okolini što osjećamo i u kakvom smo stanju. Ipak, kao društvo imamo tendenciju ignorirati te unutarnje kompase i odvajati se od emocija, pogotovo onih neugodnih. U radu s klijentima primjećujem da je upravo potiskivanje, izbjegavanje ili neadekvatno nošenje s emocijama podloga za brojne psihičke i fizičke smetnje, smanjenu kvalitetu života i narušene odnose. Neprorađene emocije ne nestaju nego im često intenzitet još poraste što rezultira time da se nastojimo umiriti na pogrešne načine: posezanjem za alkoholom, hranom, pretjeranim radom, kupovanjem, ovisnošću o društvenim mrežama i sl. Tek kada razumijemo prirodu i ulogu emocija te naučimo prepoznati emocionalna stanja i njihovo značenje, otvaramo vrata zdravijem i uravnoteženijem životu. Naše emocije pričaju priču, a na nama je da ih učimo čuti.

 

Uključite se u predavanje svojim komentarima i pitanjima te se informirajte o novom ciklusu online grupe podrške za punoljetne osobe koju vodi Nikolina Komljenović. Vrijeme održavanja grupe je srijedom u 20 h, sa početkom u srijedu 6.10.

Ciklus od 7 susreta plaća se 350 kuna, a prijava je moguća na mail komljenovic.nikolina@gmail.com