Edukacija New Maudsley za članove obitelji oboljelih i stručnjake

Pozivamo vas na edukaciju o liječenju poremećaja hranjenja New Maudsley koju će 4.i 5. studenog 2016. (petak i subota) provesti ugledna engleska psihijatrica prof.dr.sc. Janet Treasure. Edukacija će se održati u dvorani Psihijatrijske bolnice Sv.Ivan u Jankomiru, Zagreb  uz podršku Gradskog ureda za zdravstvo i Ministarstva zdravlja.

Edukacija je namijenjena:

  • stručnjacima svih profila ( psihijatri, psihoterapeuti, psiholozi, liječnici različitih specijalizacija, socijalni pedagozi, nutricionisti, radni terapeuti, medicinske sestre i dr) – članovima multidisciplinarnog tima u zdravstvu i stručnjacima u odgojno-obrazovnom sustavu
  • roditeljima i bližnjima oboljelih
  • studentima pomažućih fakulteta

Pristup New Maudsley temelji se na povećavanju kapaciteta stručnjaka i roditelja za pružanje podrške oboljelom od anoreksije, bulimije i nespec. poremećaja hranjenja na putu ozdravljenja.

Edukacija će za stručnjake biti bodovana od strane Hrvatske liječničke komore i Hrvatske psihološke komore.

Iskoristite jedinstvenu priliku da uživo porazgovarate sa psihijatricom koja se već preko 30 godina bavi liječenjem oboljelih od poremećaja hranjenja i radu s roditeljima i bližnjima. Tijekom prvog dana edukacije prof.dr.sc.Janet Treasure predstavit će svoj način rada a u subotu će odgovarati na konkretna pitanja iz publike. Unaprijedite svoje razumijevanje i način na koji komunicirate s voljenom osobom koja boluje od poremećaja hranjenja. 

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj sudionika edukacije ograničen.

Više proćitajte na našoj stranici http://www.centarbea.hr/en/prof-Treasure-New-Maudsley