Aktualnosti

Istraživanje slika o vlastitom tijelu

Pozivamo Vas na sudjelovanje u istraživanju o tjelesnom dismorfnom poremećaju. Istraživanje se provodi u sklopu izrade diplomskog rada na studiju psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, pod mentorstvom prof. dr. sc. Nataše Jokić-Begić. Cilj istraživanja je bolje razumjeti odnos tjelesnog dismorfnog poremećaja sa strahom od simptoma anksioznosti, odnosno anksioznom osjetljivosti. Vašim sudjelovanjem, značajno bi pridonijeli u dobivanju što točnije slike ovih povezanosti.

Predviđeno trajanje upitnika je 10 minuta.

Online grupa emocionalno prejedanje 20.6.2022.- POPUNJENA

U ponedjeljak, 20.6.2022. počinje nova online grupa za emocionalno prejedanje u Centru BEA pod vodstvom nutricionistice Kristine Beljan.

(GRUPA JE POPUNJENA, MOŽETE SE PRIJAVITI NA LISTU ČEKANJA ZA IDUĆI CIKLUS GRUPE)

Grupa traje 20 tjedana (20 susreta) i provodi se u 3 ciklusa:

ciklus: 8 susreta

ciklus: 8 susreta

ciklus: 4 susreta

 

Grupa će se održavati ponedjeljkom od 19:00 do 20:30 putem online platforme.

Predavanje "Best Friends Forever or Never? Priča o pripadanju", četvrtak 26.5.u 19 h

Pozivamo vas na predavanje "Best Friends Forever or Never? Priča o pripadanju" koje će održati  26.5.2022. u četvrtak u 19 h. Predavačica je pedagoginja i realitetna psihoterapeutkinja Sandra Orošić Jukić, stručnjakinja sa višegodišnjim iskustvom u radu sa učenicima osnovne i srednje škole. Predavanje je prvenstveno namijenjeno roditeljima, terapeutima i stručnim suradnicima u školama, kako bi što bolje razumjeli nove trendove među mladima.

Fb live gostovanje Dorotee Cotting četvrtak 19.5. u 19 h

Pogledajte gostovanje Dorotee Cotting u FB live Centra BEA, koje će se održati u četvrtak 19.5.2022 u 19 h.

Dorotea je utjecajna influencerica, učiteljica joge, nutricionistica i inženjerka upravljanja sigurnošću hranom koja kroz osobni primjer promovira zdravlje u svakoj veličini tijela, stavljajući veliki naglasak na psihološki aspekt, što znači prava ljubav prema sebi te što je zapravo zdrava ravnoteža uma i tijela.

Pages

Subscribe to RSS - Aktualnosti