Predavanje za roditelje i stručnjake New Maudsley subota 21.10.2017.

Pozivamo vas na mjesečno predavanje za roditelje, bližnje i stručnjake o metodi New Maudsley koje će se održati u subotu 21.10. 2017.od 11 do 13 h u Centru BEA, Ribnjak 38, Zagreb.

Predavanje je namijenjeno roditeljima maloljetne i punoljetne djece oboljele od poremećaja hranjenja, bližnjima oboljelih ( partnerima, članovima uže i šire obitelji, prijateljima) te stručnjacima raznih profila zainteresiranima za dodatnu edukaciju na području komunikacije s osobama oboljelih od anoreksije, bulimije ili nespecifičnih poremećaja hranjenja ( uključivo kompulzivno prejedanje) - psihoterapeutima, nastavnicima, stručnim suradnicima u školama, trenerima itd. Metoda New Maudsley temelji se na osnaživanju motivacijskih kapaciteta same oboljele osobe, poticanju na samorefleksiju kako oboljelog tako i roditelja/ stručnjaka tijekom procesa oporavka te određivanju malih ostvarivih koraka za poboljšanje stanja.

Interaktivno predavanje sastoji se od edukacije putem video materijala prevedenog na hrvatski, te od teorijske razrade i diskusije.

Predavačice su Tončica Šiškov, prof.ped, psihoterapeut pokretom i plesom, NLP majstor-praktičar i mr.sc. Jelena Balabanić Mavrović, realitetni psihoterapeut.

Sudjelovanje na predavanju je slobodno uz obaveznu raniju prijavu mailom na info@centarbea.hr  U prijavi molim napišite jeste li roditelj/bližnji ili stručnjak.

Više o metodi New Maudsley pročitajte na našim stranicama http://www.centarbea.hr/roditelji-i-strucnjaci